Registre d'usuaris

Sindicat Professors de Secundària protegeix les vostres dades personals

En compliment de la normativa europea de protecció de dades (Reglament del Parlament Europeu 2016/679 i del Consell de 27 d'abril de 2016 -RPGD-), Sindicat Professors de Secundària ha actualitzat la seva política de dades. Entre altres aspectes us destaquem que:

  1. Les dades personals que recollim en el formulari de registre s'utilitzen per a: contactar, resoldre consultes, controlar els pagaments de cursos, generar certificats i rebuts, gestionar quotes, participar en enquestes, permetre comentaris a articles, enviar avisos de visita del vostre centre...

    En definitiva, per a tot allò que ens permet donar-te un servei professional i personalitzat amb la finalitat sindical de defensar els nostres drets com a docents de la secundària pública de Catalunya.

  2. Aquestes dades personals estan gestionades per Sindicat Professors de Secundària que n'és responsable i no les transmetrà mai a tercers.

  3. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps).

Sindicat Professors de Secundària posa a la vostra disposició una eina l'apartat "perfil" dins de Espai personal on podeu:


He llegit la política de privacitat i avís legal


(*) Recordeu que, si ho desitjeu, podeu activar/desactivar el butlletí informatiu des del "perfil"